Omtanke...

Holistisk Ekofrisör

HUVUDMASSAGE * ENERGIKLIPPNING * VÄXTFÄRG
ENERGIKLIPPNING ca 35 min

En skön och närvarande upplevelse.Energiklippning bygger upp kraften i håret, tar vara på ditt hårs rörelse, potential, lockar, virvlar och tjocklek. Energiklippning bygger upp styrka, balans och hållbarhet i både ditt hår och din fysiska energi. Klippningen utförs på torrt hår, önskar du tvätt och fön görs det efteråt och är en tjänst du väljer.

Behandlingar, klicka för att boka

Energiklippning
Energiklippning + Växtfärg, skölj hemma
Energiklipp + Växtfärg, tvätt o fön
Energiklippning, tvätt o fön
Barnklippning 0-5 år
Barn / Ungdom 6-17 år
Barn / Ungdom 6-17 år Tvätt + fön
HOLISTISK HUVUDMASSAGE ca 45 min

Denna behandling vitaliserar ditt hår och skalp. Aktiverar blodcirkulationen, släpper spänningar i muskler och nervsystemet, rensar gifter och slaggprodukter och ger håret ny glans, spänst och volym. Specialutvecklad massage med inslag av Kranio Sakral terapi och healing, som ger avkoppling, harmoni och närvaro. Du får njuta av en egenblandad olja. Väldigt uppskattad, extra stödjande vid håravfall, hårbottenproblem, stress eller för den stora njutningsfaktorn. Du kan låta oljan tillsammans med en inpackning flätas in i ditt hår och skölja hemma några timmar senare eller morgonen efter. Ha gärna en urringad överdel så att massagen kan nå ner på axlarna, annars finns morgonrock att låna. När du väljer huvudmassagen som tillägg i en annan

Behandlingar, klicka för att boka

Holistisk Huvudmassage
Holistisk Huvudmassage + Energiklipp
Holistisk huvudmassage + Energiklipp + Växtfärg, skölj hemma
Holistisk huvudmassage + Energiklippning + Växtfärg, tvätt o fön
VÄXTFÄRGNING 30 - 90 min

Görs med hjälp av örter, växter, vin och ekologiska hennor med olika egenskaper. Tillsammans med erfarenhet, kunskap tar vi fram blandningar som blir helt unika enligt dina förutsättningar, önskemål och utgångsläge.
Vi brukar säga att bästa resultatet får man efter ca: 2-3 växtfärgningar, beroende på utgångsläge och hårkvalité. Ett helt nytt liv, tjocklek, glans och kraft i håret märker du och din omgivning. Inga fula kanter i utväxten som ett kemiskt artificiellt hår ger efter ett par veckor, vilket innebär att växtfärgningarna håller längre mellan påfyllningarna. Växtfärgningarna täcker grått 70-90%. Många uppskattar att kunna gå hem med färgen och låta den sitta lite längre och då får man en liten frotté turban på huvudet.

Växtfärg, skölj hemma
Växtfärg, Tvätt och fön
Med Indisk Huvudmassage
Med Ind H.mass & Nrg klipp

TRANSFORMATIONS TERAPEUT

COACHING * HEALING * VÄGLEDNING
COACHING/ HEALING/ VÄGLEDNING 60 min

Inre vägledning sessionen går ut på att möta dig i dina behov och din livsituation. Jag kallar mitt arbete för inre transformation och yttre manifestation.

Ditt fysiska, mentala, emotionella, själsliga system scannas av och jag jobbar med din livskarta och de blockeringar som sitter på olika plan och balanserar hjärnan och nervsystemet från trauma och stress. Dina flöden öppnas, blockeringar och programmeringar transformeras på olika plan.

Du får hjälp att komma i kontakt med dina egna insikter o din egen väg. Du får eventuellt "läxor" att utföra i din vardag. För bäst resultat görs behandlingarna i omgångar om tre inom en tremånaders period, för att hålla processen levande. Betala för 3 ggr och få 300kr rabatt. Gäller endast inom 3 månader.

Boka
HELANDE ANDNING 100 min

Helande Andning har sin bas i den Frigörande Andningens teknik. Jag skapar vårt möte utifrån dina behov och vad du behöver just nu.

Under andningen gör jag olika arbeten på de blockeringar som ligger låsta och jag vägleder dig igenom om du behöver. HelAnde andning hjälper dig att öka din livsenergi, rensa slagg, komma in i dig själv, rena och närma dig själv, lösa upp trauman och bli helt närvarande. In andetaget står för att ta emot liv, och ut andetaget släpper gammalt.

En kraftfull metod att öka din förmåga att komma mer i kontakt med din inre essens och den du är ämnad att vara.

Boka
PARTRANSFORMATION 90 min

Par transformation är en behandling som du och din partner kan fördjupa er essens genom.

Susann G Lampa & Gregers Ahlefeldt-Laurvigen samarbetar samtidigt på er båda på varsin bänk i samma rum bredvid varandra.. Vi stödjer olika processer som finns i era olika system för att hjälpa er släppa gamla program, rädslor, emotioner som ni bär i er själva från tidigare livserfarenheter och åt varandra som stoppar Ert flöde. Vi är alla sammankopplade på olika sätt emotionellt, mentalt, fysisk och själsligt, inte minst med vår partner.

Ni behöver ha en intenition med ert besök, varsitt och eller gemensamt.

Boka
Hem